Velkommen til min hjemmeside
Et barn er en engel hvis vinger krymper i takt med at bena vokser
Nyhet!
Visdomsord
Copyright ã 2005 Kenbab Inc. All Rights Reserved
Gjestebok!
Kenbab
Meg
Film
Musikk
Bilder
Linker
Hei alle sammen.

Mitt navn navn er Ken A. Hågensen, og jeg er født 1975. Jeg er født i Vardø og oppvokst i Berlevåg. Da jeg var 18 år flyttet jeg i fra Berlevåg for godt, noe jeg ikke angrer på. Jeg har nå kjøpt meg et hus i Mysen "indre østfold" 2005.. Her bor jeg i lag med min samboer og sønnen hennes og min fantastiske prinsesse Emilie. Har som det heter full pakke nå.

Er veldig glad i å  trene men etter at vi kjøpte  hus så har jeg ikke fått tid til annet enn å pusse opp. Etter ca 7 mnd med oppussing så har jeg endelig fått meg et etterlengtet treningsrom i kjelleren. Ingen flere unnskyldninger.

Andre interesser er film og musikk. Har en liten dvd samling og en litt større musikk samling. Har lagt inn det meste av musikken på HD men på grunn av for liten HD så har prosjektet stoppet litt opp. Jeg har lagt ut både dvd og musikk samlingen min her på siden  min. Disse vil aldri være helt oppdatert siden både nye dvd'er og plater kommer inn til stadig.

Driver litt trening med hunden min Scott. Har et kurs bak oss men det er nok jeg som må skjerpe meg her skal vi få  dressur på kompisen min.

På vinteren så liker jeg og noen venner av meg å stå på Sled Dog.Siste nytt er at disse gutta har sluttet med dette etter mange år. Synd  for dette  er morsomt. Rakk dessverre ikke å få kjøpt meg nye sko heller så jeg får slite med mine 7 år gamle sko så lenge det går.

Jobber som reklamasjonsansvarlig for Clockwork Logistic AS, det er logistikk avdelingen til Samlerhuset AS. Trives  veldig godt med  utfordringene jeg har der så det er mulig jeg blir der en stund. Har blitt valgt til tillitsvalgt og sitter i AMU. Mer utfordringer er morsomt.

Som sagt så er jeg interessert i film å da må man jo ha hjemmekino. Kjøpte surround for ca 1 år siden men etter at vi flyttet så har jeg ikke fått satt opp bak høytalerene enda. Projektor og lerret er også på plass nå så det hjelper på kino følelsen med 90" skjerm og masse lyd.

Finmark
Som dere ser  så er det langt mellom plassene der oppe.
Nærmeste kommune fra Berlevåg er Båtsfjord og de ligger 10 mil unna.
Når jeg bodde der oppe så brukte vi å dra på fest til Vadsø. Det har en distanse på 20 mil. Akkurat passe reise tid synes vi da.
Når man ble lei Vadsø så tok  vi av og til noen festar turer  til Hammerfest. Den reisen var litt lenger 49 mil.
Trening
Etter at fikk meg hus så har endelig drømmen om eget  treningsrom kommet i oppfyllelse. Det er ikke rare greiene men jeg får i alle  fall tatt basis øvelsene. Kjører ikke noe program nå men jeg har vært innom det meste siden jeg har trent fra og til i over 10 år.
Synes egentlig jeg hadde størst framgang når jeg prøvde  meg på body for life programmet.
Siden jeg ikke er så seriøs i kostveien så har jeg fryktlig liten framgang i for hold til  timene jeg har tilbakelagt på studio. Men jeg har i  alle fall fått brukt kroppen.

Sider som jeg liker er Treningsforum og Iform.
Her finner man profiler og forum. Masse tips og nyttig informasjon
Film & Musikk
Jeg samler både på filmer og musikk.

Min Dvd samling blir sakte men sikkert større. Jeg har lagt ut en liste over filmene mine som jeg legger ut her på siden.
Liker  filmer i alle sjangere, noen av mine  favoritter er filmer som Gladiator, Tre Konger, Nemo, Shrek og Den grønne mil.

Internett sider som er greie å få litt info er Filmguiden og Internet Movie Database.

Jeg har begynt å konvertere cd platene mine over til pc'en min noe som er et stor prosjekt. Etter å ha fylt den ene HD'en på 80 GB så har prosjektet stoppet opp. Straks jeg får kjøpt meg en ny større ekstern HD så begynner jeg med siste rest.
Har brukt Audio Converter for ripping før men nå bruker jeg bare media player til både ripping og avspilling.

Sider for info på musikk bruker jeg sider som All Music Guide og Wikipedi.
Wikipedia er et vanlig leksikon men her finner du mye snacks innenfor musikk.
Scott
Hunden våres Scott er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever, sjekk her for mer infor om rasen.
Scott er en liten gutt som ble født 30. desember 2004.
Vi kjøpte han fra Lill Charm Toller's i Sandnes februar 2005.
Han var en ramp fra første stund men nå sakte men sikkert begynner han å roe seg ned. Han elsker å sove. Han har ingen problemer med å sove 12 timer i løpet av natten men når han først har lyst å finne på noe så får han sinnsyk mye energi.
Toller er en aktiv men fin familie hund. Den er lett lært men kan være ganske ivrig å glad.
Jeg kan trygt anbefale denne rasen til andre. Men husk når de er valper så har de sylskarpe tenner. Da går det hardt ut over sokker og tær.
Sled Dog
På vinteren så står jeg en del på Sled Dog. Bruker å være i  Varingskollen, Hemsedal og Trysil.
Trysil er min klare favoritt på grunn av de lange og varierte bakkene.

Jeg kjøpte mine Sled Dog i 1997. Nå har Sled Dog gutta sluttet tror  jeg så da blir det umulig å få tak i nye sko som jeg egentlig trenger.
I påsken 2005 prøvde jeg mitt Snowboard for første gang. Jeg brukte 2 runder i bakken før jeg skjønte hvordan  jeg skulle klare å stå og svinge. Men etter det så klarte jeg meg faktisk et par turer på toppen i Trysil uten å falle en eneste gang.
Kanskje jeg skal prøve snowboard når Sled Dog'ene mine tar helt kvelden.
18.Nov 2005
Emilie kom til verden

26.okt 2005
Nye bilder lagt ut
18. November 2005 kl 10.55 på Fredrikstad sykehus kom prinsesse Emilie Elgstøen Hågensen ut med keisersnitt. Hun kom til verden liten og  nett 2960 gr og 49 cm.
Det første bildet er kun 30-40 min etter fødsel.
Her ser  dere min søster "tante" som hilser på Emilie for første gang og jeg som koser litt i sovaen med litt av familien min.
Emilie Elgstøen Hågensen